Pangbok.no

Nå er min nye roman "Baksiden" ute... både som vanlig bok, e-bok - og lydbok!

Katrine (16) vil ikke at noen skal vite at faren hennes var med i romskipet som forsvant på baksiden av månen. Alle regner med at pappa og de to andre ombord er døde. Men en dag får Katrine en kryptert melding – fra pappa. Sammen med nettvennen Julian prøver hun å finne ut hva som foregår på månen. Snart får hun mistanke om at noen overvåker henne...

Boka er en spenningshistorie - "om hacking, overvåkning – og mormonere", som det står på baksideteksten. Boka er det som kalles en "young adult"-bok i England og USA, eller "unge voksne", som det burde hett på norsk. Men jeg tør påstå at den også egner seg for voksne som liker en god spenningshistorie.

Nordlys har skrevet om boka her, og du kan også lese mer her.

Written by Endre Lund Eriksen — November 20, 2017

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen