Pangbok.no

Nå jobbes det på spreng med å gjøre ferdig den aller første Dunderly-filmen...

Dunder folkefinansiering - presentasjonsfilm (Norwegian) from Fabelfjord on Vimeo.

Men forfatter Endre Lund Eriksen og illustratør Endre Skandfer som lager filmen i sitt animasjonsstudio Fabelfjord, trenger litt hjelp. Monstrene må jo ha pels...! Du kan hjelpe til ved å gi et lite bidrag eller kjøpe f.eks. en eksklusiv bok basert på filmen, et trykk med et Dunderly-bilde eller en Dunderly-original. Se www.dunderlyfilm.com

Dunder teaser #1 from Fabelfjord on Vimeo.

 

 

Written by Endre Lund Eriksen — October 28, 2015

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen