Pangbok.no

Dunderly-bøkene er kommet ut i Kina, og sammen med makker og illustratør Endre Skandfer er jeg på en liten turné i Shanghai, Guangzhou og Bejing. I dag hadde vi vårt første møte kinesiske barn på et bibliotek, og det ble det vi på monsterspråket kaller ludibunder! Mange av barna hadde lest "Monstrene i Dunderly". Da jeg leste og fortalte, avbrøt de og rettet på uttalen av navnene. – Mod-i-ka! ropte de. 

Artig at monstrene allerede regnes som kinesere :) 

Endre Skandfer fikk hjelp av barna til å lage to nye monstre, og ungene var ivrige etter å komme med forslag.

 

Etterpå ble vi intervjuet av noen barnejournalister som skriver for en avis for barn av barn. De kom godt forberedt og hadde gode spørsmål. 

Følg med på Kina-turen på min Facebookside: http://facebook.com/endrele

Endre, 15.mars

Written by Endre Lund Eriksen — March 15, 2014

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen