Pangbok.no

"Musikken har enorm spennvidde, alt fra den vakre, stille voggesangen "Sov nå, ville venn" framført av Eva Trones til vilter og rocka musikk med sprelske rytmer," skriver Østlendingens anmelder Geir Hovensjø og gir Alvin Pang-plata terningkast 5. "Flott barneplate, som alle kan få mye ut av."

Se smakebit 

Written by Endre Lund Eriksen — December 05, 2013

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen