Pangbok.no

"Eg trur på Julie, både som blind, som 15-åring med opprørstrong og som blindt forelska," skriver anmelder Ingvil Grane på nettsida Magasinett i den første anmeldelsen av "Super". Hun mener at jeg "har levert ei spenningsbok der han tek behovet for å bli underhaldt på alvor. Og han underheld med glans."

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen