Pangbok.no

"Endre Lund Eriksen kan kunsten å være på barns nivå uten at voksen belærenhet skinner igjennom", skriver ITromsøs anmelder Ingvild Solstad-Nøis om Alvin-Pang-bøkene. "Selv om Alvin er en gutt, er dette bøker som passer vel så godt for jenter. Ungene jeg leste bøkene for var begeistret, og mente at det måtte bli terningkast fem. Og det er jeg for så vidt enig i." >> Alvin Pang og en søster for mye >> Alvin Pang og verdens beste bursdag

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen