Pangbok.no

Ungdomsromanen "Super" skal utgis på tysk og nederlandsk. I Tyskland er det forlagsgruppen Patmos som skal utgi boka. De har fra før kjøpt rettighetene til "Førstemann som pissa på månen". Også de to første Pitbull-Terje-bøkene er blitt oversatt til tysk. I Nederland er det forlaget Van Goor som skal stå for den nederlandske utgaven.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen