Pangbok.no

"Super" er nominert til Uprisen, som skal stemmes fram av 7 niendeklasser rundt omkring i landet. Det er Foreningen !Les og Litteraturfestivalen på Lillehammer som står bak prisen, som jeg mottok i 2008 for "Pitbull-Terje blir ond". De andre nominerte er: Yngve Frøyen: Gutten som hatet desember, Iram Haq og Endre Skandfer: Skylappjenta. Tania Kjeldset: Juli. Lars Mæhle: Landet under isen. Vinneren blir offentliggjort under Litteraturfestivalen på Lillehammer i mai.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen