Pangbok.no

Det er sommer, og sommeren egner seg ypperlig for å høre på lydbok, enten man er på bilferie, ligger på stranda eller er på hytta. På Pangbok.no er det nå lydboksalg. Anbefaler spesielt sommerboka "Super", lest av Lena Kristin Ellingsen. I alle fall for de over 13... De andre egner seg for alle som er over ti år.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen