Pangbok.no

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=eQ0RwGREQIo] Lanseringen av det nye barneniverset Dunderly nærmer seg... 14.september braker det løs! I denne videoen finner du Dunderly-sangen - illustrert med de fantastiske tegningene til Endre Skandfer. Sangen er laget av Anne Brændeland Hovde.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen