Pangbok.no

"Endre Lund Eriksen og Lars M. Aurtande er et kreativt tospann som virkelig blomstrer" skriver Aftenpostens anmelder Mette Hofsødegård om "Evens hage". "Det er en god fortelling i tekst og bilder som bæres av kjærlighet til naturen, og som forsterker denne følelsen." Anmelderen gir Lars Aurtande mye ros for bildene. "Han lager tredimensjonale scener med dukker, fotograferer og bearbeider. Det gir et genuint levende uttrykk, fullt av dybde og nyanser."

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen