Pangbok.no

Den nye boka om Jim og Terje, "Pitbull-Terje på sporet av den tapte far", er nå på vei fra trykkeriet til bokhandlene. Det kan nok ta noen dager før den når ut i alle bokhandlene, men den er tilgjengelige i flere nettbokhandler, bl.a. Haugenbok, Norli, Bokklubben og Tanum. Klikk og kjøp!

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen