Pangbok.no

I september kommer ny bok om Jim og Pitbull-Terje! I dag presenterte Aschehoug høstlista og dermed ble det offisielt: Den nye boka heter "Pitbull-Terje på sporet av den tapte far" De tre første bøkene har i bokhandel og bokklubb solgt over 50 000 eksemplarer. Alle de tre første bøkene kommer i nye utgaver i høst. Følg med på denne sida for mer info - snart vil omslag bli offentliggjort. Nå går det også an å bli venn med Pitbull-Terje på Facebook. Hvis du tør, da...

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen