Pangbok.no

Nå er en ny billedbok på vei ut i bokhandlene: "Evens hage". Illustratør Lars Aurtande hadde ideen til boka, som jeg har bearbeidet og skrevet teksten til. Lars har laget modeller som han har fotografert, og med heftig bruk av Photoshop har han skapt et helt spesielt uttrykk jeg aldri har sett maken til. "Et praktverk av en billedbok," skryter forlaget Cappelen Damm. "Må oppleves!"

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen