Pangbok.no

alvin4omslag"Alvin Pang på rømmen" er nå ute i butikkene. Dette er den fjerde Alvin Pang-boka. Alvin har planleggingsdag og skal gjøre som han vil. Tror han. Men Freddy er så streng, Alvin får ikke lov til noen ting. Kanskje han like godt skal rømme? Stig Saxegaard er illustratør. Mer om boka på Pangbok.no

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen