Pangbok.no

Lørdag 20.november er det klart for Nordnorsk Bokdag i Harstad. Jeg leser fra Pitbull-Terje og Alvin Pang på barnebokdagen kl 11.30 på Harstad Bibliotek. Ikveld fredag er oppladning til bokdagen med opplesning i kafeen på Rådstua teaterhus i Tromsø kl. 20.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen