Pangbok.no

Dunderly-plata "Monstermos" er nominert til Spellemannprisen i kategorien beste barneplate! Anne Brændeland Hovde er kvinnen bak plata. Hun har samarbeidet med produsenter som Jarl Aannestad, Kim Bergseth og Tommy Tee, og fått med artister som Gaute Ormåsen, Julius Winger, Anders Bye, Joddski (bildet), Hans Esben Gihle, Kjell Christian Hovde og Laila Samuels (som også har vært med og skrevet flere av låtene). Selv har jeg vært så heldig å få være med på å skrive tre av tekstene, deriblant "Sammen på do" som er å få på singel på ITunes.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen