Pangbok.no

"Super" er nominert til Kritikerprisen for beste barne- og ungdomsbok. De andre nominerte forfatterne er Gro Dahle og Svein Nyhus for «God natt, natt», Bjørn Arild Ersland og Lars M. Aurtande for «Det første barnet på månen» og Maria Parr for «Tonje Glimmerdal». Kritikerprisene deles ut 4.mars. "Super" er også nominert til Uprisen. Boka skal også utgis på tysk og nederlandsk.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen