Pangbok.no

frrstemannomslagstor"Førstemann som pissa på månen" skal utgis i Tyskland og Sør-Korea. I Tyskland er det den store forlagsgruppen Patmos som skal utgi historien om hva som egentlig skjedde under måneferden i 1969. I Sør-Korea skal Dhampus publishing co. utgi boka som har fått veldige fine kritikker i Norge. Nylig ble også "En terrorist i senga" solgt til det Kairo-baserte forlaget Merit Publishing, som skal utgi boka på arabisk. "En terrorist i senga" vant ARKs barnebokpris i fjor og var en av bøkene som ble delt ut i Bok til alle-kampanjen for 6. og 7.klassinger i april i år.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen