Pangbok.no

"Endre Lund Eriksen sender fantasien til himmels, og illustratør Torill Koves strek svinger som vanlig. Her er det ikke noe å lure på: Løp og kjøp, mamma!" skriver Marie Laland Ekeli i bladet Mamma om "Førstemann som pissa på månen" . "Endre Lund Eriksen har laget sin alternative versjon av Apollo 11-ferden", skriver Mette Hofsødegård i Aftenposten om lydboka. "Det er en artig bokopplevelse i kjent Lund Eriksen-stil: direkte og presis i språket, oppfinnsom i historien."

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen