Pangbok.no

Kortfilmen "Opptur" av Ketil Høegh som Høegh og jeg har skrevet manus til, fikk i helgen hederlig omtale på kortfilmfestivalen "I've seen films" i Milano. Juryen bestående av et stjernelag med blant annet Ridley Scott, Robert Rodriguez, Miranda Richardson, Paul Verhoeven, Christopher Nolan og Rutger Hauer ga i tillegg Iren Reppen hederlig omtale for sin rolle i "Opptur".

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen