Pangbok.no

"Endelig en super billedbok", sier Kyrre supertestleser på Ine Marits blogg. " Det er sjelden vi finner bildebøker som er så tilpasset Gutt 6 år. Denne boken var helt topp, på alle måter. Kyrre satt med tårer i øyene, lo av hjetens lyst og undret seg. Vi kan bare anbefale denne til alle gutter på 6 år …." "Alvin Pang- bøkene er friske og artige fortellinger for småbarna, festlig illustrert av Olve Askim," skriver Sigrid i Foreningen Les! "Dette er den andre boka om Alvin Pang og jeg håper det kommer flere! " > Les mer om Alvin Pang og en søster for mye eller Alvin Pang og verdens beste burdag

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen