Pangbok.no

supermellom"Endre Lund Eriksen er en uredd norsk forfatter, " skriver Vårt Lands anmelder Karen Frøsland Nystøyl om "Super". "Når forlaget skriver at dette er en frekk, spennende og morsom bok, treffer de godt. " (...) "Boka setter ikke blinde i noe dårlig lys, tvert imot, og Julie har humor på sin egen situasjon. Det gjør Super til et godt og viktig stykke ungdomslitteratur."

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen