Pangbok.no

"Endre Lund Eriksen skriver og Olve Askim tegner seg rett inn i den nordiske barneboktradisjonen fra 1980- og 1990-tallet," skriver Nordlys sin anmelder Linda Kaspersen om Alvin Pang-bøkene. “Bildene er tydelige: fargesterke og definerte. Teksten er kort, begrenset, og opplevelsen av bøkene blir sterkest gjennom kombinasjonen av tegninger og ord.”

(...) Jeg liker Askims figurer. Kroppene er tynne og små, nesten ubetydelige, mens ansiktene er forstørret, med store, uttrykksfulle øyne, og effektiv mimikk. Det er lett å knytte kontakt med karakterene. Alvin er også en nydelig personlighet.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen