Pangbok.no

I år er det ti år siden jeg ble forfatter - da "Pibull-Terje går amok" kom ut. Dette feirer jeg med et spesielt slags PANG - nærmere bestemt Pangbok.no.   På Pangbok.no kan du bestille mine bøker, lydbøker og alle Dunderlyprodukter. Bøkene blir pakket og sendt direkte fra Forlagssentralen. Så vidt jeg vet, er jeg første norske forfatter som oppretter en egen nettbutikk, i Pangbok.no-bloggen kan du se hvorfor jeg har valgt å gjøre dette... To spesialtilbud i anledning åpningen:

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen