Pangbok.no

http://youtu.be/N-o8kcPf5Xc Langt fra folk og høyt til fjells ligger Dunderly - der monstre kan bråke og leke og ha så mye ludibunder de orker! 14.september braker det løs - da blir Dunderly lansert. Her kan du se en liten smakebit på hva du har i vente.... Dunderly er skapt av forfatter Endre Lund Eriksen og illustratør Endre Skandfer. Bøkene og de andre produktene utgis av GAN Aschehoug, og musikken utgis av Sony.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen