Pangbok.no

I helga var monstrene fra Dunderly på Miniøya - barnefestivalen i Tøyenparken i Oslo. Jeg skulle egentlig også vært der for å lese fra bøkene, men pga vekterstreiken som ble avblåst akkurat litt for sent, kom jeg meg ikke til Oslo. Det gjorde derimot hovedpersonene - Bulder, Modika og de andre monstrene. Her opptrådde de med sang og musikk, hadde monsterdisko - og hilste på nye venner. Dunderly-tegner Endre Skandfer hadde tegnestund med ungene, og opplesning ble det også - fra blant annet den nye boka "Herlige farligheter".

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen