Pangbok.no

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=NDeKKUPKhIQ] I Dunderly kan du møte Moi, Buster og mange andre rufsete monstre. Lik Dunderly på www.facebook.com/dunderly, så kan du i dagene fram til lansering 14.september bli kjent med alle monstrene. På denne videoen forteller jeg og illustratør og medskaper Endre Skandfer mer om Dunderly og litt om prosessen med å lage karakterene.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen