Pangbok.no

"Den sommeren pappa ble homo" går til scenen. 29. april er det premiere på stykket, som blir regissert aden sommeren300v Petter Næss. Dramatiseringen er det Toril Solvang som står for. Ungdommer fra Lille HT skal spille mot blant annet Kristian Figenschow jr og Trond Petter Stamsø Munch. Se artiklene i Nordlys og ITromsø eller Avisa Nordland. Billetter kjøpes her: Hålogaland Teater. ENGLISH My novel "The summer my Dad turned gay" will be made into a theatre play this spring at the regional theatre Hålogland Teater.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen