Pangbok.no

I dagene framover skal jeg fortelle litt om de andre Dunderly-bøkene, som er kommet ut i tillegg til romanen "Monstrene i Dunderly". I dag: "Bulder - en bruksanvisning". Modika og Bulder er bestevenner. Men i dag er Bulder sur og vil ikke leke, uansett hva Modika gjør. Sammen med Lex går hun vitenskapelig til verks for å finne ut hva som gjør en Bulder glad. Illustrert av Stig Saxegaard. Dunderly er skapt av Endre Lund Eriksen og Endre Skandfer, og utgis av GAN Aschehoug.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen