Pangbok.no

Det er travelt om dagen, og ikke ofte jeg rekker å oppdatere hjemmesiden. Men Facebook-siden oppdateres jevnt og trutt, så lik gjerne den. Det har kommet mange godord fra diverse bloggere om "Nissefella", den siste av årets Dunderlybøker: "Treåringen og jeg har (...) allerede leste boka flere ganger, " skriver bloggeren Mammadamen. "Kanskje trenger du også litt nisser og julestemning blandet med monstre på sengekanten ved sjutiden? Jeg anbefaler Nissefella." "Boken har nydelige illustrasjoner som fengsler barna og monstrene har barnslige karakteristikker som gjør at ungene kjenner seg lett igjen, " skriver Anette på Foreldremanualen. "Denne boken egner seg godt til høytlesning, og allerede første dag hadde jeg gleden av å lese den hele fire ganger for treåringen min..  ;-) "Alt i alt virker dette som et strålende og fargerikt konsept som sprer seg utover flere medier og formater, samtidig som at jeg tror at de aller fleste barn vil finne minst et monster de kan identifisere seg med, " skriver Julies bokbabbel.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen