Pangbok.no

Nå er Alvin Pang også tilgjengelig som APP for IPhone og IPad! APP-en som inneholder "Alvin Pang og en søster for mye" koster kun kr 28,-. Når du har lastet ned den, kan du også kjøpe de to andre bøkene "Alvin Pang og verdens beste bursdag" og "Alvin Pang og hva foreldre gjør når du sover" for kr 48,- per stk. Link til APPen i APPstore

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen