Pangbok.no

Tirsdag 24.mai inntar Alvin Pang Bodø Domkirke! Jeg forteller om Alvin Pang, og Domkirkas aspirantkor framfører flunkende nye Alvin Pang-sanger sammen med Tore Johansen og Bodø Rhythm Group. Sangene er laget av Tore Johansen (musikk) og Endre Lund Eriksen (tekster). Tid: kl 18.00. Billetter selges i døra. http://www.youtube.com/watch?v=eDuUiOpchYE

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen