Pangbok.no

Nå er Alvin Pangs første lydbok klar - med begge de to første Alvin-historiene! Ketil Høegh, kjent fra Himmelblå og i disse dager aktuell som Scrooge i Et Juleeventyr på Hålogland teater, leser og synger. Tore Johansen har laget musikken, og jeg har skrevet tekstene til sangene. Arrangementene er ved Are B. Simonsen. Hør utdrag her.

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen