Pangbok.no

Magasinet Foreldre & Barn gir "Alvin Pang og hva foreldre gjør når du sover" 6 av 6 prikker. "Forfatteren har klart å skape et moderne og fargerikt fellesskap med en stefar og en venn med en ikke-vestlig bakgrunn i en ellers så hvit barnebokverden, "skriver anmelder Hege Fosse Pedersen. "Dette er friske og artige fortellinger for småbarna, humørfylt illustrert av Olve Askim."

Written by 7469262 — February 07, 2017

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.

Dunder og brak!


Jeg heter Endre Lund Eriksen og er forfatter. Velkommen til min nettbutikk - Pangbok.no!
Her kan du kjøpe mine bøker og lydbøker, og andre saker og ting knyttet til det jeg har skrevet.

Skoler, barnehager og institusjoner kan få faktura tilsendt, mens privatpersoner betaler med kort.

Er du ute etter mer informasjon om bøkene mine eller mitt forfatterskap - sjekk ut lunderiksen.no
Gode hilsener
Endre Lund Eriksen